Телефон за консултации и поръчки на едро:
 087 740 9122

Меню
Меню
Оцет от глог - защо да го консумираме?

16.05.2022 19:06:50

Оцет от глог - защо да го консумираме?

Ако до сега не сте чували и не сте опитвали оцет от глог, то е време да го направите! Той се получава чрез ферментация на плодовете на глог. Използва се основно в супи и салата. 

Глог е вид храст от семейство Розови. Билката е много полезна в доста области и могат да се използват както цвета, така и плода, листата и корените на глога. 

Качествен турски оцет от глог може да закупите от ТУК.

Говорейки за ползи за здравето, той основно влияе върху сърдечната дейност. Подобрява работата на коронерните артерии, а сърцето получава повече кислород. Особено подходящ е за хора с високо кръвно налягане. 

Глог има свойството да подобрява стреса и безсънието, но като всяка билка трябва да се приема няколко месеца, за да може действието му да се засили. 

Няма странични ефекти и без притеснение може да се комбинира с други лекарства. 

Консумацията на глог под всякаква форма подобрява кръвообращението и е много добро средство срещу студени крайници. Регулира сърдечния ритъм и артериалното налягане. Наред с това, успокоява нервната система и се препоръчва при безсъние. 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Полезни статии за здравословно хранене

Полезни статии за здраволсовно хранене

Оцет от глог - защо да го консумираме?

Оцет от глог - защо да го консумираме?

Ако до сега не сте чували и не сте опитвали оцет от глог, то е време да го направите! Той се получава чрез ферментация на плодовете на глог. Използва се ос Ако до сега не сте чували и не сте опитвали оцет от глог, то е време да го направите! Той се получава чрез ферментация на плодовете на глог. Използва се ос 2022-05-16T19:06:51+03:00 Оцет от глог - защо да го консумираме?

<p>Ако до сега не сте чували и не сте опитвали <a href="https://baharika.bg/product/ocet-ot-glog-500-ml-dora-layf" target="_blank" rel="noopener"><strong>оцет от глог</strong></a>, то е време да го направите! Той се получава чрез ферментация на плодовете на глог. Използва се основно в супи и салата.&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/16936/files/image/glog-2.jpg" /></p> <p>Глог е вид храст от семейство Розови. Билката е много полезна в доста области и могат да се използват както цвета, така и плода, листата и корените на глога.&nbsp;</p> <p>Качествен <strong>турски оцет от глог</strong> може да закупите от <a href="https://baharika.bg/product/ocet-ot-glog-500-ml-dora-layf" target="_blank" rel="noopener"><strong>ТУК</strong></a>.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/16936/files/image/glog-3.jpeg" /></p> <p>Говорейки за ползи за здравето, той основно влияе върху сърдечната дейност. Подобрява работата на коронерните артерии, а сърцето получава повече кислород. Особено подходящ е за хора с високо кръвно налягане.&nbsp;</p> <p><a href="https://baharika.bg/product/ocet-ot-glog-500-ml-dora-layf" target="_blank" rel="noopener">Глог</a> има свойството да подобрява стреса и безсънието, но като всяка билка трябва да се приема няколко месеца, за да може действието му да се засили.&nbsp;</p> <p>Няма странични ефекти и без притеснение може да се комбинира с други лекарства.&nbsp;</p> <p><a href="https://baharika.bg/product/ocet-ot-glog-500-ml-dora-layf" target="_blank" rel="noopener">Консумацията на глог под всякаква форма</a> подобрява кръвообращението и е много добро средство срещу студени крайници. Регулира сърдечния ритъм и артериалното налягане. Наред с това, успокоява нервната система и се препоръчва при безсъние.&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/16936/files/image/glog-zaglavnaa.jpg" /></p>

, ,
Сравнение на продукти