Телефон за консултации и поръчки на едро:
 087 740 9122

Меню
Меню
Палео мъфини с бадемово брашно и банани

17.09.2022 14:52:35

Палео мъфини с бадемово брашно и банани

Бадемовото брашно е богато на витамин Е и други антиоксиданти, които помагат за намаляване на риска от сериозни здравословни проблеми като рак, диабет, инсулт и сърдечни заболявания. Също така е отличен източник на: Манган. Магнезий.
Бадемовото брашно се прави от смлени, бланширани бадеми. Бадемовото брашно се прави чрез премахване на обелките на бадемите чрез кипене във вода и след това чрез смилане и пресяване на бадемите до фина консистенция, подобна на брашно.

Необходими продукти:

3 узрели банана (големи)
3 големи яйца
1 чаена лъжичка чист екстракт от ванилия
1 ч.л.канела

1 чаена лъжичка сода бикарбонат
1/2 ч. л. бакпулвер
1/4 чаена лъжичка сол
3 чаши бадемово брашно
1/4 чаша чипс от черен шоколад
Спрей за готвене

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната до 350 градуса F и напръскайте силиконовата форма за мъфини със спрей за готвене. 
В мощен блендер или кухненски робот добавете банани, яйца, ванилия, канела, сода за хляб + прах, сол и обработете до гладкост.
Добавете бадемово брашно и обработете достатъчно, за да се комбинират. Направете пауза, изстържете стените и обработете малко отново, за да комбинирате. Добавете парченца шоколад и разбъркайте с шпатула.
С помощта на лъжица за сладолед разделете тестото между 12 отвора на предварително приготвена форма за мъфини и печете 30 минути или докато стане златисто кафяво и поставената клечка за зъби излезе чиста.
Извадете от фурната, оставете да изстине 20 минути и се насладете.

За онлайн поръчка на бадемово брашно натиснете .

Източник: https://ifoodreal.com/almond-flour-banana-muffins/

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Рецепти

Рецепти

Палео мъфини с бадемово брашно и банани

Палео мъфини с бадемово брашно и банани

Бадемовото брашно е богато на витамин Е и други антиоксиданти, които помагат за намаляване на риска от сериозни здравословни проблеми като рак, диабет, инс Бадемовото брашно е богато на витамин Е и други антиоксиданти, които помагат за намаляване на риска от сериозни здравословни проблеми като рак, диабет, инс 2022-09-17T14:52:36+03:00 Палео мъфини с бадемово брашно и банани

<p><a href="https://baharika.bg/product/bio-brashno-ot-badem-200-gr-dragon-superfoods" target="_blank" rel="noopener">Бадемовото брашно</a> е богато на витамин Е и други антиоксиданти, които помагат за намаляване на риска от сериозни здравословни проблеми като рак, диабет, инсулт и сърдечни заболявания. Също така е отличен източник на: Манган. Магнезий.<br />Бадемовото брашно се прави от смлени, бланширани бадеми. Бадемовото брашно се прави чрез премахване на обелките на бадемите чрез кипене във вода и след това чрез смилане и пресяване на бадемите до фина консистенция, подобна на брашно.</p> <p><b>Необходими продукти:</b></p> <p>3 узрели банана (големи)<br />3 големи яйца<br />1 чаена лъжичка чист екстракт от <a href="https://baharika.bg/product/burbonska-vaniliya-30-ml-d-r-yotker" target="_blank" rel="noopener">ванилия</a><br />1 ч.л.<a href="https://baharika.bg/product/ceylonska-kanela-na-prah-ozsari" target="_blank" rel="noopener"></a><a href="https://baharika.bg/product/ceylonska-kanela-na-prah-ozsari" target="_blank" rel="noopener">канела</a></p> <p>1 чаена лъжичка <a href="https://baharika.bg/product/soda-bikarbonat-bez-gluten-i-aluminiy-300-gr-smart-organik" target="_blank" rel="noopener">сода бикарбонат</a><br />1/2 ч. л. <a href="https://baharika.bg/product/bezglutenov-bakpluver-18-gr-arche" target="_blank" rel="noopener">бакпулвер</a><br />1/4 чаена лъжичка сол<br />3 чаши <a href="https://baharika.bg/product/bio-brashno-ot-badem-200-gr-dragon-superfoods" target="_blank" rel="noopener">бадемово брашно</a><br />1/4 чаша <a href="https://baharika.bg/product/bio-kapki-cheren-shokolad-250-gr-dragon-superfoods" target="_blank" rel="noopener">чипс от черен шоколад</a><br />Спрей за готвене</p> <p><strong>Начин на приготвяне:</strong></p> <p>Загрейте фурната до 350 градуса F и напръскайте силиконовата форма за мъфини със спрей за готвене.&nbsp;<br />В мощен блендер или кухненски робот добавете банани, яйца, ванилия, канела, сода за хляб + прах, сол и обработете до гладкост.<br />Добавете бадемово брашно и обработете достатъчно, за да се комбинират. Направете пауза, изстържете стените и обработете малко отново, за да комбинирате. Добавете парченца шоколад и разбъркайте с шпатула.<br />С помощта на лъжица за сладолед разделете тестото между 12 отвора на предварително приготвена форма за мъфини и печете 30 минути или докато стане златисто кафяво и поставената клечка за зъби излезе чиста.<br />Извадете от фурната, оставете да изстине 20 минути и се насладете.</p> <p>За онлайн поръчка на бадемово брашно натиснете <img alt="" src="https://cdncloudcart.com/16936/files/image/bademovo-brasno-baharika-image_60eca6e471c89_1920x1920.jpeg" width="652" height="652" />.</p> <p><span style="font-size: 8pt;"><strong>Източник:&nbsp;<a href="https://ifoodreal.com/almond-flour-banana-muffins/" target="_blank" rel="noopener">https://ifoodreal.com/almond-flour-banana-muffins/</a></strong></span></p>

, , , , , , ,
Сравнение на продукти