Телефон за консултации и поръчки на едро:
 087 740 9122

Меню
Меню

Плащане и доставка

НАЧИНИ НА ПОКУПКА 

Поръчките от магазини Бахарика могат да се направят онлайн от www.baharika.bg, по телефона, на лично съобщение във Фейсбук страницата ни или чрез директно закупуване от магазините.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва чрез един от следните начини:

  1. Плащене чрез наложен платеж
  2. Плащане чрез банков превод
  3. Плащане чрез кредитни/дебитни карти
  4. Плащане чрез кредитни/дебитни карти на място при доставяне на стоката (само Пловдив)

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА

Доставка до офис или личен адрес с Еконт или Спиди – Цените за доставка се определят в зависимост от тежестаа на пратката и населеното място според ценоразписа на куриера.

СРОК НА ДОСТАВКА

Доставка до 3 дни според графика на обслужване на Вашия район

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

След като сте направили поръчка, ще получите е-mail за потвърждение на поръчката. При проблем с Вашите координати или наличността на някой от поръчаните продукти можете да очаквате обаждане от наш сътрудник. След като наш служител се свърже с Вас винаги можете да добавите продукти или да замените някои от тях. 

Ако имате въпроси или коментари относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас на телефони 0878 94 01 51; 0876 386 858 или на имейл: [email protected]

При невзета поръчка от офис на Еконт, Спиди или личен адрес, клиентът трябва да заплати разноските по връщането на поръчката. 

Уточнения:

При желание от Ваша страна имате възможност да изберете определена куриерска фирма за доставка на поръчаната от Вас стока. Имате възможност и да изберете определен ден и/или час за доставката. В този случай обаче доставката ще бъде за Ваша сметка по определените от куриерската фирма тарифи.

Сравнение на продукти