Телефон за консултации и поръчки на едро:
 087 740 9122

Меню
Меню

Нашият екип

Александър - Oсновател на магазини Бахарика
Работлив, с визия за бъдещето и перфекционист. Като "виновник" за страстта му към търговията определя баща си. Обича Манчестър Юнайтед,  има страхотно чувство за хумор, но наравно с това е своенравен и целеустремен към нови и нови цели. Бавните хора със сигурност не са сред любимите му, а девизът му е : "Действайте да не спирате".

Невенка - Основател на магазини Бахарика

Всички я определят като “гръбнака” на екипа. Името “Бахарика” е нейно дело. Силна ментално, прецизна и неуморна са трите думи, които я описват особено добре. Сред аромата от подправки тя е във вихъра  си и може да ви разкаже всичко от А до Я за всяка една от тях. 

Отстоява на всяка трудност с високо вдигната глава и вярва, че след всяка буря изгрява слънце…


Невена -  Основател на онлайн магазин www.baharika.bg

Нещото, което намира за притегателно у себе си е усмивката. Амбициозна, талантлива и с известна доза инат в себе си ( породен от зодията - Овен) смята, че нещата и се получават от раз, стига желанието да взема връх. Удоволствие и носи опознаването на новото, писането на статии и развитието в сферата на онлайн маркетинга. Обожава модата, морето, планината и българската народна музика - именно затова е популярно лице от родния фолклор в дует Калина и Невена.


Мирослава - магазин Бахарика Център

Аз съм Мира. Определям себе си като мила, усмихната и отзивчива. Обичам да помагам и да съм в услуга на хората. Отговорна и точна съм. Като цяло харесвам динамиката и разнообразието. Девизът ми е : "Няма начин да няма начин."


Донка - магазин Бахарика Център

Като типичен представител на зодия "Везни" - енергична, педантична, справедлива, отборен играч, винаги готова да помогне без да очаква нещо в замяна. Позитивна, и в най-мрачният ден вярва, че слънце ще изгрее ! 


Стефани - отговорник за онлайн магазин Бахарика

Общителна и амбициозна. Студентка по специалност "Храни, хранене и диететика" , фен на йогата и електронната музика. Винаги усмихната и лъчезарна. Девиз : "Най-добрият урок е последната ти грешка."


Никола - отговорник реклама

Позитивен, с много идеи и нюх към работата си. Винаги приема присърце всичко свързано с развитието на магазини Бахарика, като е част от семейството още от самото начало. Всички от екипа го описват като човека с голямо сърце, на когото винаги може да се разчита. Девиза му е "Семейството преди всичко."


Даниел - помощник онлайн магазин Бахарика

Повярвал в самото начало в идеята на собствениците за дигитализация на магазин Бахарика, за да бъде достъпна "магията Бахарика" в цялата България -  на един клик разстояние само. Девиз : "Тя работа е проста, но не е за прости хора"


Вилиана - магазин Бахарика Тракия

Усмихната, лъчезарна! Обичам да изпипвам детайлите до най-малката подробности издържа на шефа на характера ,което хич не е лесно. Зодия Телец, винаги даваме най-доброто от себе си.


Валерия - Магазин Бахарика Тракия

Тя е неописуема. Бъбрива, малко цапната в устата, но приема светът какъвто е.. През розовите очила.. жизнерадостна, дружелюбна, но откровена. Работи й се, та две не вижда... Понякога.. Обожава живота, животните, и хората - понякога... 


Марияна - магазин Бахарика Смирненски

Дива и щастлива, Ноо и работлива. Живее живота както го разбира.

Какво мислиш ти, това не е вълнува. Но в работата се раздава и хората уважава.

Цел в живота" Намери си работа, която харесваш, за да не ти се налага да ходиш на работа"


Елена - магазин Бахарика Богомил

Обича работата си, отговорна, акуратна и услужлива. Приема с радост "предизвикателството Бахарика" - цялото това разнообразие от продукти, цветове и аромати. В личния си живот добра кулинарка. Любим цитат: "Началото е половината от всичко.


Боряна - магазин Бахарика до Камео

Типичен представител на зодия “Лъв” с всички плюсове и минуси. Здравословното хранене ми е страст затова и се обучавам като Planttherapist. Релаксирам с Тае Бо, пилатес или йога, зависи колко натоварени са дните. Девиз "Животът е като партия шах с всеки ход се променя"


Нелина - магазин Бахарика - Васил Априлов

Най-малката в екипа на Бахарика. Лесно се ядосва, но за сметка на това, трудно й минава. Едно от любимите й задължения в работата й е да подготвя онлайн пратки. Обича да пее, но не само под душа. Обича и да пътува. Живее за мига. Действа и не спира 😉.


 

Мария Магазин Бахарика Кършияка

Определя се, като свободен дух. Приема трудностите, като предизвикателство и възможност за развитие. Химик по образование. Знае, че в живота не всичко се отмерва на везната. Основен катализатор във всяко човешко действие е добротата. Живота си в Родопите, оприличава с работата си в "Бахарика". Определя ги ката "биомаркер на стареенето" -дехидроепиандростерон. Лечебница за започналите негативни процеси.


Полина -магазин Бахарика - Васил Априлов

Едно от новите попълнения на екипа. Логопед по професия, никога не е работила по специалността си. Животът я отвежда 25 години на о.Крит, където се среща с екзотични подправки и рецепти ,а това сега й е от полза. Обича футбол и да забърква коктейли, а готвенето й е страст. Заклета рокаджийка. Търпелива, харесва й контакта с хората и се стреми да решава всеки проблем с усмивка. Обича да организира изненади за любими хора и да им пише весели стихчета. Девиз: "Не прави това, което не искаш да ти направят на теб!“….Оуууу,и го спазва!


Мая - магазин “Бахарика”, ул. Скопие 2
Зодия телец, което значи инатлива и упорита, кулинар и чревоугодник,обичам семйния уют,всичко при мен се постига с борба и постоянство (от втория опит станах част от вашия екип), обичам да пътувам,да карам колело с моето семейство.Имам принцип,да не говоря за себе си, оставям делата и ,
действията да го направят вместо мен,затова сега ми е трудно .Аз съм отговорен и сериозен човек с чувство за хумор. 
Мечтая и сбъдвам мечтите си,е не всички,но най-голямата ми мечта сега е на 6 години, затова се отдадох на семейството си и след 6 годишно майчинство се завърнах на работната сцена,като част от вашия екип.

Галя - магазин “Бахарика”, бул. Мария Луиза

Позитивна, усмихната, отговорна.
Лесно печели доверието на околните.
Обича музиката, природата, да пътува и опознава нови места.
Девиз: Дерзайте! Творете!

Радостина- магазин "Бахарика", Смирненски
За приятелите съм Радост- усмихната, артистит по душа, но икономист по професия. Организирана, дейна личност, която се справя с чувство за хумор във всяка ситуация. Като перфекционист търся красивото и естетиката в живота, както и честност, и хармония в отношенията с хората.
Хоби: музика- свиря на пиано, кино, литература.
Радвам се да бъда част от екипа на магазини "Бахарика" !

Сравнение на продукти